Welkom bij de Diepenveense IJsvereniging de Molenkolk

Al vijfentwintig jaar kunt u, bij voldoende vorst, heerlijk schaatsen op onze natuurijsbaan in Diepenveen.

Schaatsen op IJsbaan Diepenveen

Kan er al geschaatst worden?

Kan er al geschaatst worden? Ja!

De ijsbaan in Diepenveen gaat donderdag 1 maart van 14.00 tot 21.00 uur open.

Zoals het er nu uitziet gaat de ijsbaan in Diepenveen morgen, donderdag 1 maart, vanaf 14.00 tot 21.00 uur open. De rechterkant van de baan heeft veel last gehad van de harde wind en daar is het nu nog niet dik genoeg, maar het grootste gedeelte is gelukkig dik genoeg.

Als de vorst doorzet, temperaturen onder het vriespunt blijven en het ijs zich goed houdt zijn we ook vrijdag open vanaf 10.00 uur tot 21.00 uur.

Lees de updates

Diepenveense IJsbaan

Onze ijsbaan aan de Schapenzandweg in Diepenveen, vlak bij Deventer, wordt door vrijwilligers onderhouden. Bekijk de openingstijden en de locatie van de natuurijsbaan.

Abonnee worden

U kunt abonnee worden. Met uw abonnement van € 5,00 per jaar kunt u onbeperkt schaatsen. Ook niet-abonnees zijn van harte welkom. Zij betalen per schaatsbezoek.

Openingstijden en locatie

Op deze website vindt u informatie over openingstijden, toegangsprijzen en de locatie van de natuurijsbaan. Daarnaast is er informatie voor abonnees te vinden. In onze rubriek nieuws en agenda houden we u op de hoogte van activiteiten die komen en van activiteiten die geweest zijn. Schrijf je ook in voor onze nieuwsbrief.

Actueel

thumbnail

Incasso 2018 in aantocht

5 dec 2018

In komende periode wordt de incasso gedaan en worden lidmaatschapskaarten bezorgd.